Zárt égésterű cirkó

Az Európai Unió által életbe léptetett rendelkezések értelmében ma már csak zárt égésterű cirkó, abból is csak a kondenzációs típusú telepíthető. Cégünk kedvező áron vállalja ezek telepítését és a kapcsolódó korszerűsítési munkálatokat.

Zárt égésterű cirkó Zárt égésterű cirkó

Zárt égésterű cirkó

Élet- és környezetvédelmi szempontok miatt az Európai Unió kötelezővé tette a zárt égésterű készülékek használatát. A korábbi, nyílt égésterű berendezések a lakókörnyezet levegőjét használták fel a működéshez, így amennyiben meghibásodás keletkezett, az égéstermék, vagyis a szén-monoxid visszajutott a lakásba, ezzel mérgezéseket okozva. A zárt égésterű készülékek abban különböznek a nyílt égéterűektől, hogy az égéshez szükséges levegőt sem a lakás levegőjéből nyerik ki. Két típusukat különböztetjük meg, a turbós és a kondenzációs cirkókat. 

Életvédelmi szempontból a turbós kazán is megfelelne a követelményeknek, azonban a környezetvédelmi előírásoknak már nem tesz eleget, így újonnan már nem szerelhető be. Amennyiben Ön zárt égésterű cirkót szeretne, már csak kondenzációs változat szerelhető be, melyet kedvező áron telepítünk az otthonába, valamint az ehhez szükséges átalakításokat és korszerűsítő munkálatokat is elvégezzük. Hívjon minket bizalommal!

Zárt égésterű cirkó Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Zárt égésterű cirkó - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Amennyiben kíváncsi személyre szabott ajánlatunkra, vagy kikérné egy szakértő véleményét a fűtéskorszerűsítési munkálatok megkezdése előtt, kérje helyszíni tanácsadásunk, mely során szakszerű felvilágosítás mellett személyre szabott ajánlatot is készítünk Önnek.

Garanciát vállalunk

Mind magasan képzett, tapasztalt munkatársaink, mind az általunk alkalmazott minőségi alapanyagok és berendezések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy kiemelt garanciát nyújthassunk Önnek is az összes általunk elvégzett munkálatra.

Időpont egyeztetés

Amennyiben kérdése van, árainkról tájékozódna, vagy valamelyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, úgy hívja a +36 (20) 238 5720 telefonszámot melyet megtehet munkanapokon 08:00 - 18:00 között, vagy online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide.

Azonnali hívás +36 (20) 238 5720