Cirkó fűtés tisztítás

A cirkó fűtés tisztítása elengedhetetlen ahhoz, hogy a rendszer megbízhatóan kiszolgálja az előtte álló szezont. A csövekben rengeteg lerakódás keletkezik, ezek eltávolítását szakember végzi el, a rendszer átmosásával. Hívjon minket bizalommal!

Cirkó fűtés tisztítás Cirkó fűtés tisztítás

Cirkó fűtés tisztítás

A cirkó fűtés használata során a rendszerben lerakódások keletkeznek, melyek a fűtés hatékonyságát negatívan befolyásolhatják. A vízkő és rozsda lerakódások bevonják a csövek belső felületét, melyek ezáltal kevésbé hatékonyan szállítják a hőleadó folyadékot, vagyis a vizet. A radiátorok, vagyis a hőleadó felületek szintén rosszabb minőségben fogják közvetíteni a hőt, ezáltal csökken a fűtés ereje. Ha nincs karbantartás útján kitisztítva a rendszer, az előbb-utóbb annak meghibásodásához vezet.

Ne feledje, hogy a cirkó fűtést évente érdemes kitisztítani, mert ezzel teljes mértékben megelőzhető a rendszerben kialakuló lerakódások által okozott meghibásodás. A legalkalmasabb időszak erre a tavasz, ekkor munkatársaink gondoskodnak mind a cirkó, mind a fűtés alapos karbantartásáról. Ennek alkalmával a teljes rendszert átmossák, ezzel eltávolítják a lerakódásokat. Hívjon minket bizalommal, hogy ne kelljen a fűtés miatt aggódnia télen! 

Cirkó fűtés tisztítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Cirkó fűtés tisztítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Amennyiben kíváncsi személyre szabott ajánlatunkra, vagy kikérné egy szakértő véleményét a fűtéskorszerűsítési munkálatok megkezdése előtt, kérje helyszíni tanácsadásunk, mely során szakszerű felvilágosítás mellett személyre szabott ajánlatot is készítünk Önnek.

Garanciát vállalunk

Mind magasan képzett, tapasztalt munkatársaink, mind az általunk alkalmazott minőségi alapanyagok és berendezések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy kiemelt garanciát nyújthassunk Önnek is az összes általunk elvégzett munkálatra.

Időpont egyeztetés

Amennyiben kérdése van, árainkról tájékozódna, vagy valamelyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, úgy hívja a +36 (20) 238 5720 telefonszámot melyet megtehet munkanapokon 08:00 - 18:00 között, vagy online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide.

Azonnali hívás +36 (20) 238 5720