Cirkó szerviz

A meghibásodott cirkót szakemberrel javíttassuk meg, hiszen a korszerű és érzékeny készülékek nagy hozzáértést igényelnek. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen tapasztalt munkatársaink gyorsan és hatékonyan hárítják el a problémát!

Cirkó szerviz Cirkó szerviz

Cirkó szerviz

Amikor egy gázkészülék meghibásodik, akkor mielőbbi beavatkozás szükséges, főleg, ha az adott készülék otthonunk melegét biztosítja. Ha kombinált a készülék, akkor a meleg víznek is annyi, így aztán kellemetlen napoknak nézhetünk elébe. Hacsak nem találunk egy olyan szakembert, aki gyorsan, nem drágán és jól megjavítja nekünk. Ugyan kihez forduljunk ilyenkor? Fontos, hogy megbízható szakembert válasszunk, hiszen egy javításban nem elég tapasztalt szerelő nem biztos, hogy el tudja hárítani a hibát.

Amennyiben nem szeretne fölösleges köröket futni, forduljon hozzánk elsőre, hiszen ebben az esetben gyorsan helyreáll a rend otthonában, Ön és családja pedig hamar újra élvezhetik az családi fészek békés melegét. Munkatársaink tapasztalt szerelők, akik a javításokban is jártasak, ráadásul javítási munkálatainkat márkafüggetlenül és garanciálisan valósítjuk meg. Hibabejelentéshez a telefonos kapcsolatfelvételt javasoljuk, ehhez kérjük hívja a +36 (20) 238 5720 telefonszámot. Akár azonnali kiszállással vállaljuk a javítást!

Cirkó szerviz Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Cirkó szerviz - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Amennyiben kíváncsi személyre szabott ajánlatunkra, vagy kikérné egy szakértő véleményét a fűtéskorszerűsítési munkálatok megkezdése előtt, kérje helyszíni tanácsadásunk, mely során szakszerű felvilágosítás mellett személyre szabott ajánlatot is készítünk Önnek.

Garanciát vállalunk

Mind magasan képzett, tapasztalt munkatársaink, mind az általunk alkalmazott minőségi alapanyagok és berendezések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy kiemelt garanciát nyújthassunk Önnek is az összes általunk elvégzett munkálatra.

Időpont egyeztetés

Amennyiben kérdése van, árainkról tájékozódna, vagy valamelyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, úgy hívja a +36 (20) 238 5720 telefonszámot melyet megtehet munkanapokon 08:00 - 18:00 között, vagy online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide.

Azonnali hívás +36 (20) 238 5720