Cirkó szerviz

Cirkó szervizünk szakemberei márkától és típustól függetlenül vállalják cirkó gázkészülékek javítását, karbantartását egyaránt, egész Pest megyében. 20 év tapasztalattal, precízen, garanciát vállalva dolgozunk, 0-24-ben. További részletek az oldalon.

Cirkó szerviz Cirkó szerviz

Cirkó szerviz

Cirkó szervizünk szakemberei márkától, illetve típustól függetlenül vállalják cirkó gázkészülékek javítását, karbantartását egyaránt. Gáz- és fűtésszerelőink a helyszínen dolgoznak, nem viszik el a készüléket. Több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek ezen a szakterületen és Budapesten, illetve Pest megye minden településén egyaránt készséggel állnak rendelkezésére az év minden napján.

Amennyiben elérkezettnek látja az éves karbantartást vagy cirkója meghibásodás jeleit mutatja, kapcsolja le a készüléket és hívja cirkó szervizünket habozás nélkül a +36 (20) 261 43 18 telefonszámon. Mindazonáltal, karbantartás esetén írhat is nekünk az ajanlatkeres@futesszerelo-mester.hu címünkre vagy az „Ajánlatkérés” gombra kattintva, és ezen esetekben, rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Hívását szakembereink a nap 24 órájában, az év minden napján örömmel fogadják és ezt követően, akár egy órán belül eltudnak indulni a helyszínre. Gáz- és fűtésszerelőink mindig precízen és megbízhatóan, csak minőségi alkatrészekkel dolgoznak, kedvező áron, rövid határidővel. Továbbá, munkájukra mindig garanciát vállalnak, illetve számlát adnak. Keresse bizalommal cirkó szervizünket és mi akár már a mai nap folyamán megoldjuk készüléke problémáját.

Ajánlatkérés

Cirkó szerviz Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Cirkó szerviz - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Amennyiben kíváncsi személyre szabott ajánlatunkra, vagy kikérné egy szakértő véleményét a fűtéskorszerűsítési munkálatok megkezdése előtt, kérje helyszíni tanácsadásunk, mely során szakszerű felvilágosítás mellett személyre szabott ajánlatot is készítünk Önnek.

Garanciát vállalunk

Mind magasan képzett, tapasztalt munkatársaink, mind az általunk alkalmazott minőségi alapanyagok és berendezések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy kiemelt garanciát nyújthassunk Önnek is az összes általunk elvégzett munkálatra.

Időpont egyeztetés

Amennyiben kérdése van, árainkról tájékozódna, vagy valamelyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, úgy hívja a +36 (20) 261 43 18 telefonszámot melyet megtehet munkanapokon 08:00 - 18:00 között, vagy online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide.

Azonnali hívás +36 (20) 261 43 18