Mi a cirkó kazán?

Mi a cirkó kazán? Az egyik leg költségtakarékosabb fűtési megoldás, melyről részletesen oldalunkon olvashat. Emellett tájékoztatjuk, hogy örömmel vállaljuk ezen készülékek javítási, szerelési és minden más munkálatait, garanciálisan.

Mi a cirkó kazán? Mi a cirkó kazán?

Mi a cirkó kazán?

Mi a cirkó kazán? A cirkó gázkazán az egyik legelterjedtebb berendezés, melyet országszerte alkalmaznak a háztartások többségében. A cirkó kazán, ahogy a nevében is szerepel, elnevezését a cirkuláltatott vízről kapta, mely egy szivattyú segítségével változtatja helyzetét a fűtőegység és a hőleadó felületek között. Több típusa van még használatban, bár a nyílt égésterű már nem engedélyezett életvédelmi szempontok miatt, hiszen meghibásodás okán a keletkezett égéstermék a lakótérbe áramlik vissza, ezzel mérgezést kockáztatva.

A korszerű kondenzációs cirkó kazánok amellett, hogy teljesen biztonságosak, ráadásul kifejezetten környezetkímélőek, ez az egy olyan cirkó kazántípus van, mely jelenleg beszerelhető. Azonban ezzel csak nyerhetünk, hiszen nem csak a biztonsága és a környezetkímélő tulajdonságai miatt okos választás. Elvi hatásfoka 108%-os, így a kondenzációs technológiának köszönhetően nincs a piacon ennél energiatakarékosabb megoldás a vezetékes gázzal való fűtésre.

Kombi verzióban is választhatjuk, ami otthonunk használati melegvíz ellátását is hasonlóan optimális adottságaival szintén költséghatékonyan állítja elő. Mindazonáltal, amennyiben szeretne biztosra menni és a megfelelő készüléket választani otthona fűtésére és/vagy melegvíz előállítására, mindenképpen forduljon szakembereinkhez, akik örömmel adnak tanácsot a készülék kiválasztásánál.

Mindezeken felül pedig, több, mint 20 év tapasztalattal rendelkező gáz- és fűtésszerelőink vállalják az új készülék beépítését, cseréjét vagy a régebbi cirkó javítását és karbantartását is egyaránt. Márkától, illetve típustól függetlenül dolgoznak Budapesten, illetve Pest megye minden településén. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén az év bármely napján.

Ügyfélszolgálatunkon hívását örömmel fogadják szakembereink a +36 (20) 238 5720 telefonszámon a nap 24 órájában. Mindazonáltal, írhat is nekünk az ajanlatkeres@futesszerelo-mester.hu címünkre vagy az „Ajánlatkérés” gombra kattintva és ezen esetekben rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Hívását követően pedig, akár egy órán belül el tud indulni a helyszínre kollégáink egyike. Minden javítási és karbantartási munkálatot minőségi alkatrészekkel végeznek szakembereink.

Készülék csere és beépítés esetén pedig ingyenes helyszíni felméréssel kezdenek, hogy mindent részletesen átbeszélhessenek és akár a megfelelő készülék kiválasztásában is tudnak segíteni. Szakembereink precízen és megbízhatóan dolgoznak, kedvező áron. Munkájukra pedig, minden esetben számlát adnak és garanciát vállalnak. Ha részletesebben is szeretne tájékozódni arról, hogy mi a cirkó kazán vagy szolgáltatásainkról, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén és mi mindenben örömmel leszünk segítségére.

Ajánlatkérés

Mi a cirkó kazán? Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Mi a cirkó kazán? - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Amennyiben kíváncsi személyre szabott ajánlatunkra, vagy kikérné egy szakértő véleményét a fűtéskorszerűsítési munkálatok megkezdése előtt, kérje helyszíni tanácsadásunk, mely során szakszerű felvilágosítás mellett személyre szabott ajánlatot is készítünk Önnek.

Garanciát vállalunk

Mind magasan képzett, tapasztalt munkatársaink, mind az általunk alkalmazott minőségi alapanyagok és berendezések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy kiemelt garanciát nyújthassunk Önnek is az összes általunk elvégzett munkálatra.

Időpont egyeztetés

Amennyiben kérdése van, árainkról tájékozódna, vagy valamelyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, úgy hívja a +36 (20) 238 5720 telefonszámot melyet megtehet munkanapokon 08:00 - 18:00 között, vagy online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide.

Azonnali hívás +36 (20) 238 5720