Mi a cirkó kazán?

A cirkó kazánok, főleg a modern, kondenzációs változatai a legolcsóbb fűtési lehetőséget kínálják számunkra, melyet vezetékes gázzal alkalmazhatunk. A cirkó kazán működési elve a cirkuláló víz, mely eredményes és költséghatékony fűtési lehetőség.

Mi a cirkó kazán? Mi a cirkó kazán?

Mi a cirkó kazán?

A cirkó kazán, pontosabb megnevezésén szólítva cirkó gázkazán az egyik legelterjedtebb berendezés, melyet országszerte alkalmaznak a háztartások többségében. A cirkó kazán, ahogy a nevében is szerepel, elnevezését a cirkuláltatott vízről kapta, mely egy szivattyú segítségével változtatja helyzetét a fűtőegység és a hőleadó felületek között. Több típusa van még használatban, bár a nyílt égésterű már nem engedélyezett életvédelmi szempontok miatt, hiszen meghibásodás okán a keletkezett égéstermék a lakótérbe áramlik vissza, ezzel mérgezést kockáztatva.

A zárt égésterű készülékek között megkülönböztetünk turbós és kondenzációs cirkó kazánokat. Előbbi típus életvédelmi szempontból igen, azonban környezetvédelmi szempontból nem állja meg a helyét, így újonnan nem telepíthető már. A korszerű kondenzációs cirkó kazánok amellett, hogy teljesen biztonságosak, ráadásul kifejezetten környezetkímélőek, ez az egy olyan cirkó kazántípus van, mely jelenleg beszerelhető, azonban ezzel csak nyerhetünk, hiszen nem csak a biztonsága és a környezetkímélő tulajdonságai miatt okos választás. Elvi hatásfoka 108%-os, így a kondenzációs technológiának köszönhetően nincs a piacon ennél energiatakarékosabb megoldás a vezetékes gázzal való fűtésre. Kombi verzióban is választhatjuk, ami otthonunk használati melegvíz ellátását is hasonlóan optimális adottságaival szintén költséghatékonyan állítja elő. Cégünk profi szakértők bevonásával vállalja cirkó kazánok szakszerű telepítését és teljes körű ellátását. Hívjon minket bizalommal!

Mi a cirkó kazán? Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Mi a cirkó kazán? - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Amennyiben kíváncsi személyre szabott ajánlatunkra, vagy kikérné egy szakértő véleményét a fűtéskorszerűsítési munkálatok megkezdése előtt, kérje helyszíni tanácsadásunk, mely során szakszerű felvilágosítás mellett személyre szabott ajánlatot is készítünk Önnek.

Garanciát vállalunk

Mind magasan képzett, tapasztalt munkatársaink, mind az általunk alkalmazott minőségi alapanyagok és berendezések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy kiemelt garanciát nyújthassunk Önnek is az összes általunk elvégzett munkálatra.

Időpont egyeztetés

Amennyiben kérdése van, árainkról tájékozódna, vagy valamelyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, úgy hívja a +36 (20) 238 5720 telefonszámot melyet megtehet munkanapokon 08:00 - 18:00 között, vagy online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide.

Azonnali hívás +36 (20) 238 5720