Kombi gázcirkó

A kombi gázcirkó egyszerre képes otthonunk fűtűséről és melegvíz ellátásáról gondoskodni. Amennyiben Ön kombi gázcirkót szeretne, forduljon hozzánk bizalommal, kedvező áron és garanciálisan vállaljuk kombi gázcirkók telepítését.

Kombi gázcirkó Kombi gázcirkó

Kombi gázcirkó

A hagyományos gázcirkóhoz képest a kombi gázcirkó otthonunk fűtésén túl a melegvíz ellátásunkról is képes gondoskodni. Amennyiben azonban kombi gázcirkó telepítésén törjük a fejünket, érdemes tisztában lenni vele, hogy a korábbi turbós cirkók, vagy a nyílt égésterű készülékek már nem kerülhetnek beszerelésre. A turbó cirkók még az életvédelmi feltételeknek megfelelnek, azonban a környezetvédelmi előírások által támasztott értékeket bőven meghaladja károsanyag kibocsátásuk, így már ezek helyett is csak korszerűbb, kondenzációs testvéreik kerülhetnek beszerelésre.

Amennyiben Ön fűtését és kombi cirkóját szeretné korszerűsíteni, úgy azt javasoljuk, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb, hogy egy helyszíni felmérés alkalmával ellenőrizhessük a fűtésrendszer többi elemét, majd annak állapotától függően elkészítjük személyre szabott egyedi ajánlatunkat az Ön számára. Hívjon miket bizalommal a {phone} telefonszámon, vagy kérjen ajánlatot űrlapunk kitöltésével.

Kombi gázcirkó Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Kombi gázcirkó - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Amennyiben kíváncsi személyre szabott ajánlatunkra, vagy kikérné egy szakértő véleményét a fűtéskorszerűsítési munkálatok megkezdése előtt, kérje helyszíni tanácsadásunk, mely során szakszerű felvilágosítás mellett személyre szabott ajánlatot is készítünk Önnek.

Garanciát vállalunk

Mind magasan képzett, tapasztalt munkatársaink, mind az általunk alkalmazott minőségi alapanyagok és berendezések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy kiemelt garanciát nyújthassunk Önnek is az összes általunk elvégzett munkálatra.

Időpont egyeztetés

Amennyiben kérdése van, árainkról tájékozódna, vagy valamelyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, úgy hívja a +36 (20) 238 5720 telefonszámot melyet megtehet munkanapokon 08:00 - 18:00 között, vagy online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide.

Azonnali hívás +36 (20) 238 5720