Mit jelent a gázcirkó?

A gázcirkó, vagyis cirkó gázkazán a benne cirkuláló vízről kapta ezt az elnevezést, hisz az egy zárt körön belül kering a hőforrás és a hőleadó felületek között. A korszerű kondenzációs gázcirkók és kombi változataik energiatakarékos fűtést kínálnak.

Mit jelent a gázcirkó? Mit jelent a gázcirkó?

Mit jelent a gázcirkó?

A gázcirkó egy olyan gázkazán, amely a benne keringő víz cirkulációjáról kapta a nevét. A régi, hagyományos gázcirkók még nyílt égésterű készülékek voltak, azonban ezek használata már nem engedélyezett. A zárt égésterű gázcirkók közül még sok a régebbi típusú turbós gázcirkó, melyek használata még engedélyezett, azonban már nem szerelhetők be újonnan. Életvédelmi szempontból biztonságosak, de erősen szennyezik a környezetet.

Kondenzációs típusaik azok a készülékek, melyek hivatalosan telepíthetők, hiszen a teljesen zárt rendszerük a legbiztonságosabb berendezésekké teszi ezeket a modelleket, emellett pedig rendkívül alacsony a károsanyag-kibocsátásuk, így a környezetvédelmi határértékeknek is megfelelnek. Ami még mellettük szól, az a költséghatékony üzemeltethetőség, ugyanis a kondenzációs technológiának köszönhetően az elvi hatásfok magas, ezzel ellenben a felhasznált tüzelőanyag viszont rendkívül alacsony. Amennyiben Ön gázcirkót szeretne telepíttetni, vagy meglévő cirkója szorul bármilyen ellátásra, forduljon hozzánk bizalommal!

Mit jelent a gázcirkó? Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Mit jelent a gázcirkó? - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Amennyiben kíváncsi személyre szabott ajánlatunkra, vagy kikérné egy szakértő véleményét a fűtéskorszerűsítési munkálatok megkezdése előtt, kérje helyszíni tanácsadásunk, mely során szakszerű felvilágosítás mellett személyre szabott ajánlatot is készítünk Önnek.

Garanciát vállalunk

Mind magasan képzett, tapasztalt munkatársaink, mind az általunk alkalmazott minőségi alapanyagok és berendezések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy kiemelt garanciát nyújthassunk Önnek is az összes általunk elvégzett munkálatra.

Időpont egyeztetés

Amennyiben kérdése van, árainkról tájékozódna, vagy valamelyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, úgy hívja a +36 (20) 238 5720 telefonszámot melyet megtehet munkanapokon 08:00 - 18:00 között, vagy online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide.

Azonnali hívás +36 (20) 238 5720