Mit jelent a gázcirkó?

Mit jelent a gázcirkó? Erre oldalunkon kaphat részletes tájékoztatást. Mindezeken felül, cégünk profi szakemberei márkától és típustól függetlenül vállalnak minden munkálatot gázcirkókkal kapcsolatban. További részletek oldalunkon olvasható.

Mit jelent a gázcirkó? Mit jelent a gázcirkó?

Mit jelent a gázcirkó?

Mit jelent a gázcirkó? A gázcirkó egy olyan gázkazán, amely a benne keringő víz cirkulációjáról kapta a nevét. Radiátorok segítségével fűtik fel a helységeket, vizet keringetve bennük. A régi, hagyományos gázcirkók még nyílt égésterű készülékek voltak, azonban ezek használata már nem engedélyezett. A zárt égésterű gázcirkók közül még sok a régebbi típusú turbós gázcirkó, melyek használata még engedélyezett, azonban már nem szerelhetők be újonnan. Életvédelmi szempontból biztonságosak, de erősen szennyezik a környezetet.

Kondenzációs típusaik azok a készülékek, melyek hivatalosan telepíthetők, hiszen a teljesen zárt rendszerük a legbiztonságosabb berendezésekké teszi ezeket a modelleket, emellett pedig rendkívül alacsony a károsanyag-kibocsátásuk, így a környezetvédelmi határértékeknek is megfelelnek. Ami még mellettük szól, az a költséghatékony üzemeltethetőség, ugyanis a kondenzációs technológiának köszönhetően, az elvi hatásfok magas, ezzel ellenben a felhasznált tüzelőanyag viszont rendkívül alacsony.

Amennyiben ilyen fűtést szeretne beépíttetni vagy cserélni otthonában vagy munkahelyén, esetleg a régi szorul javításra vagy karantartásra, forduljon bizalommal szakembereinkhez. Cégünk kiváló gáz- és fűtésszerelői több, mint 20 év tapasztalattal vállalják a munkálatokat márkától és típustól függetlenül a gázcirkó készülékeknél. Budapesten, illetve Pest megy minden településén egyaránt számíthat ránk az év minden napján.

Örömmel fogadjuk megkeresését a +36 (20) 238 5720 telefonszámon, ugyanakkor írhat is nekünk az ajanlatkeres@futesszerelo-mester.hu címünkre vagy az „Ajánlatkérés” gombra kattintva és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ügyfélszolgálatunkon szakembereink a nap 24 órájában, az év minden napján fogadják hívását és amennyiben szükséges, akár egy órán belül eltudnak indulni a helyszínre. Mindig kedvező áron dolgoznak, precízen és megbízhatóan.

Szerelőink minden gázcirkó javítási és karbantartási munkálatait minőségi alkatrészekkel végzik, csere és beépítés esetén pedig ingyenes helyszíni felméréssel kezdenek. Mindezeken felül pedig, természetesen minden munkájukra számlát adnak, illetve garanciát vállalnak. Amennyiben szeretne többet tudni arról, hogy mit jelent a gázcirkó vagy bármi másban segítségére lehetünk, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Ajánlatkérés

Mit jelent a gázcirkó? Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Mit jelent a gázcirkó? - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Amennyiben kíváncsi személyre szabott ajánlatunkra, vagy kikérné egy szakértő véleményét a fűtéskorszerűsítési munkálatok megkezdése előtt, kérje helyszíni tanácsadásunk, mely során szakszerű felvilágosítás mellett személyre szabott ajánlatot is készítünk Önnek.

Garanciát vállalunk

Mind magasan képzett, tapasztalt munkatársaink, mind az általunk alkalmazott minőségi alapanyagok és berendezések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy kiemelt garanciát nyújthassunk Önnek is az összes általunk elvégzett munkálatra.

Időpont egyeztetés

Amennyiben kérdése van, árainkról tájékozódna, vagy valamelyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, úgy hívja a +36 (20) 238 5720 telefonszámot melyet megtehet munkanapokon 08:00 - 18:00 között, vagy online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide.

Azonnali hívás +36 (20) 238 5720