Fali cirkó felszerelés

Magas színvonalú munkát végző céget keres? Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben Önnek fűtése, vagy fali cirkója korszerűsítésre, esetleg cserére szorul. Munkálatainkat kedvező áron és garanciális feltételek biztosítása mellett vállaljuk.

Fali cirkó felszerelés Fali cirkó felszerelés

Fali cirkó felszerelés

A fali cirkók között megkülönböztetünk nyílt és zárt égésterűeket. A nyílt égésterű cirkó a lakókörnyezetből nyeri a működéséhez szükséges levegőt, így esetleges meghibásodás miatt az általa kibocsátott égéstermék visszaáramolhat a lakótérbe. Ez az oka annak, hogy ezeket a cirkókat már betiltották. A zárt égésterű cirkók között is 2 eltérő típus ismert. Az egyik a turbós cirkó, mely dupla kéményrendszernek köszönhetően már a kültérből nyeri a szükséges oxigént, azonban környezetvédelmi előírások értelmében új készülékként már nem szerelhető be. Ettől függetlenül még jelenleg is sok háztartás használja a turbós fali cirkókat.

Kis időutazásunk végállomásához érkezett, ugyanis elérkeztünk a fali kondenzációs cirkókhoz. Amellett, hogy zárt égésterű, ezáltal biztonságos a használata, ez csak egy érv a használata mellett. Ugyanis mindemellett a károsanyag kibocsátása rendkívül alacsony, melynek köszönhetően jelenleg ez az egy gázüzemű cirkótípus, mely újonnan is telepíthető, ráadásul annyira költséghatékony, hogy általa búcsút inthetünk a magas gázszámláknak. Amennyiben segítségére lehetünk fali cirkó felszerelésével kapcsolatban, úgy keressen minket bizalommal, kedvező áron, garanciális feltételekkel vállaljuk fali cirkójának felszerelését és a fűtésrendszer korszerűsítését.

Fali cirkó felszerelés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Fali cirkó felszerelés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Amennyiben kíváncsi személyre szabott ajánlatunkra, vagy kikérné egy szakértő véleményét a fűtéskorszerűsítési munkálatok megkezdése előtt, kérje helyszíni tanácsadásunk, mely során szakszerű felvilágosítás mellett személyre szabott ajánlatot is készítünk Önnek.

Garanciát vállalunk

Mind magasan képzett, tapasztalt munkatársaink, mind az általunk alkalmazott minőségi alapanyagok és berendezések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy kiemelt garanciát nyújthassunk Önnek is az összes általunk elvégzett munkálatra.

Időpont egyeztetés

Amennyiben kérdése van, árainkról tájékozódna, vagy valamelyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, úgy hívja a +36 (20) 238 5720 telefonszámot melyet megtehet munkanapokon 08:00 - 18:00 között, vagy online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide.

Azonnali hívás +36 (20) 238 5720