Cirkó karbantartás

Minden gázkészüléket, így a cirkókat és kazánokat is évente egy alkalommal karbantartásnak kell alávetni, annak érdekében, hogy biztonságos és üzemképes állapotban szolgálják végig az előttük álló újabb évet. Karbantartásért hívjon minket bizalommal!

Cirkó karbantartás Cirkó karbantartás

Cirkó karbantartás

Egy cirkó „élete során" többször kell, hogy átessen az úgynevezett felújító karbantartáson, ennek hiányában ugyanis  nem garantálható, hogy akár egy szezont is végig tud szolgálni, kivéve az első évében. Használat közben rengeteg olyan szennyeződés rakódik le egy ilyen cirkó finom szerkezetében, mely befolyással lehet annak működésére, a kötelező ellenőrzésről nem is beszélve, miszerint évente ellenőrizni szükséges a gázkészülékeket. 

Cégünk kedvező áron vállalja a cirkók és a hozzájuk kapcsolódó rendszerek évente ütemezett karbantartási feladatainak elvégzését, mely munkálatokat megbízható szakemberek bevonásával, garanciálisan végezzük el. Karbantartás során a fűtésrendszer átmosásáról is gondoskodunk, valamint a cirkó alapos átvizsgálásán felül kitisztítjuk annak érzékeny szerkezetét és ellenőrizzük a működését, melyet műszeres érésekkel is alátámasztunk. Színvonalas és alapos karbantartásért hívjon minket bizalommal a {phone} telefonszámon, vagy írjon nekünk online.

Cirkó karbantartás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Cirkó karbantartás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Amennyiben kíváncsi személyre szabott ajánlatunkra, vagy kikérné egy szakértő véleményét a fűtéskorszerűsítési munkálatok megkezdése előtt, kérje helyszíni tanácsadásunk, mely során szakszerű felvilágosítás mellett személyre szabott ajánlatot is készítünk Önnek.

Garanciát vállalunk

Mind magasan képzett, tapasztalt munkatársaink, mind az általunk alkalmazott minőségi alapanyagok és berendezések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy kiemelt garanciát nyújthassunk Önnek is az összes általunk elvégzett munkálatra.

Időpont egyeztetés

Amennyiben kérdése van, árainkról tájékozódna, vagy valamelyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, úgy hívja a +36 (20) 238 5720 telefonszámot melyet megtehet munkanapokon 08:00 - 18:00 között, vagy online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide.

Azonnali hívás +36 (20) 238 5720