Mi a cirkó fűtés?

A cirkó elnevezés a víz cirkulációjára utal az ilyen típusú gázkazánoknál. A korszerű, zárt égésterű, kondenzációs modellek kínálják a legköltséghatékonyabb vezetékes gázzal való fűtést, hiszen közel 110 % elvi hatásfokkal rendelkeznek.

Mi a cirkó fűtés? Mi a cirkó fűtés?

Mi a cirkó fűtés?

A cirkó fűtés az egyik legelterjedtebb gázkazán alapú fűtés. Maga a cirkó elnevezés a fűtővíz cirkulációját jelöli. A gázkazán felmelegíti a vizet, amit a szivattyú eljuttat a radiátorokba, ahol a hőleadást követően a víz visszaáramlik a kiindulási pontra, ahol a folyamat újra és újra megismétlődik. A cirkófűtésnek rengeteg előnye van, főleg, ha a korszerű, zárt égésterű modelleket vizsgáljuk ebből a szempontból.

Ugyanis korábbi, nyílt égésterű testvéreikhez képest használatuk már biztonságossá vált, az égéstermék zárt elvezetése miatt többé nincs esély mérgezésre. Emellett hatékonyságuk az, ami még külön szót érdemel. Amíg ugyanis egy hagyományos nyílt égérterű cirkó elvi hatásfoka jó esetben talán elérte a 90%-ot, addig a korszerű kondenzációs cirkós gázkazánok már a 110% felé nyújtózkodnak, hiszen helyes beállítások mellett 108% elvi hatásfokkal képesek üzemelni, ennek köszönhetően az eddigi leginkább energiatakarékos fűtési megoldást kínálják, ami ráadásul biztonságos is. Amennyiben kombi készüléket használunk, úgy még a használati melegvíz ellátásunkat is hasonlóan kedvező tulajdonságokkal kísérve állítják elő.  Amennyiben Ön cirkó fűtést szeretne, úgy forduljon hozzánk bizalommal, hívja a +36 (20) 238 5720 telefonszámot, akár még ma!

Mi a cirkó fűtés? Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Mi a cirkó fűtés? - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Amennyiben kíváncsi személyre szabott ajánlatunkra, vagy kikérné egy szakértő véleményét a fűtéskorszerűsítési munkálatok megkezdése előtt, kérje helyszíni tanácsadásunk, mely során szakszerű felvilágosítás mellett személyre szabott ajánlatot is készítünk Önnek.

Garanciát vállalunk

Mind magasan képzett, tapasztalt munkatársaink, mind az általunk alkalmazott minőségi alapanyagok és berendezések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy kiemelt garanciát nyújthassunk Önnek is az összes általunk elvégzett munkálatra.

Időpont egyeztetés

Amennyiben kérdése van, árainkról tájékozódna, vagy valamelyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, úgy hívja a +36 (20) 238 5720 telefonszámot melyet megtehet munkanapokon 08:00 - 18:00 között, vagy online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide.

Azonnali hívás +36 (20) 238 5720