Saunier Duval cirkó

Saunier Duval cirkó gázkazánok munkálatait vállaljuk típustól függetlenül. 20 év tapasztalattal, minőségi alkatrészekkel, precízen dolgoznak szakembereink, kedvező áron. 0-24-ben fogadjuk megkeresését. Részletek az oldalon. Keressen bizalommal.

Saunier Duval cirkó Saunier Duval cirkó

Saunier Duval cirkó

Saunier Duval cirkó gázkazánok javítását, szerelését, karbantartását, beépítését és cseréjét egyarát vállaljuk Budapesten, illetve Pest megye minden településén. Cégünk kiváló gáz- és fűtésszerelői több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek és típustól függetlenül vállalják ezen márka készülékeinek munkálatait. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, az év bármely napján.

Szakembereink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon a +36 (20) 261 43 18 telefonszámon. Ugyanakkor, írhat is nekünk az ajanlatkeres@futesszerelo-mester.hu címünkre vagy az „Ajánlatkérés” gombra kattintva és ezen esetekben felvesszük Önnel a kapcsolatot. Munkatársaink, hívását a nap 24 órájában fogadják és amennyiben szükséges, akár már a hívást követően, egy órán belül el tud indulni kollégáink egyike a helyszínre.

Minden javítási és karbantartási munkálatot csak kiváló minőségű alkatrészekkel végeznek, csere és beépítés esetén pedig ingyenes helyszíni felméréssel kezdenek szerelőink. Ennek köszönhetően, minden fontos részletet személyesen beszélhetek át és segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában is. Mindazonáltal, árajánlatot is tudnak mondani, már a helyszínen is. Továbbá, természetesen minden munkát precízen és megbízhatóan végeznek szakembereink.

Mindezeken felül pedig munkájukra minden esetben számlát adnak, illetve garanciát vállalnak. Amennyiben szeretne többet megtudni a Saunier Duval cirkó készülékeiről, vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel. Ha ilyen készülékkel rendelkezik vagy ilyet szeretne beszerezni, abban az esetben is támaszkodjon kollégáinkra, akik kedvező áron dolgoznak és örömmel segítenek mindenben. Várjuk megkeresését.

A Saunier Duval cirkók erejét és méltóságát már emblémájuk is jelképezi, mely nem véletlenül lett az alvó tűzmadár, ami főként a biztonságot szimbolizálja, régen ugyanis ezt a madarat használták a bányákban a gázszivárgás mielőbbi észlelésére. A Saunier Duval márka 110 éves múltra tekint vissza, mely idő alatt mindig a minőségi kategóriák csúcsán foglalta el biztos helyét. Ezt a minőséget tartja a mai napig és megbízható technikai színvonala, jelenleg is kiemeli a többi márka közül.

Ajánlatkérés

Saunier Duval cirkó Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Saunier Duval cirkó - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Amennyiben kíváncsi személyre szabott ajánlatunkra, vagy kikérné egy szakértő véleményét a fűtéskorszerűsítési munkálatok megkezdése előtt, kérje helyszíni tanácsadásunk, mely során szakszerű felvilágosítás mellett személyre szabott ajánlatot is készítünk Önnek.

Garanciát vállalunk

Mind magasan képzett, tapasztalt munkatársaink, mind az általunk alkalmazott minőségi alapanyagok és berendezések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy kiemelt garanciát nyújthassunk Önnek is az összes általunk elvégzett munkálatra.

Időpont egyeztetés

Amennyiben kérdése van, árainkról tájékozódna, vagy valamelyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, úgy hívja a +36 (20) 261 43 18 telefonszámot melyet megtehet munkanapokon 08:00 - 18:00 között, vagy online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide.

Azonnali hívás +36 (20) 261 43 18